Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Kušen, M. (2017). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, M. (2017). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen M. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
M. Kušen, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978