diplomski rad
Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:660455

Vukadin, Ružica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Vukadin, R. (2022). Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455

Vukadin, Ružica. "Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455

Vukadin, Ružica. "Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455

Vukadin, R. (2022). 'Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455

Vukadin R. Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455

R. Vukadin, "Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.