završni rad
Proizvodnja pšenice na površinama tvrtke Agro-Tovarnik d.o.o. u 2020./2021.
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. urn:nbn:hr:151:177395

Popović, Domagoj
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Popović, D. (2022). Proizvodnja pšenice na površinama tvrtke Agro-Tovarnik d.o.o. u 2020./2021. (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:177395

Popović, Domagoj. "Proizvodnja pšenice na površinama tvrtke Agro-Tovarnik d.o.o. u 2020./2021.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:177395

Popović, Domagoj. "Proizvodnja pšenice na površinama tvrtke Agro-Tovarnik d.o.o. u 2020./2021.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:177395

Popović, D. (2022). 'Proizvodnja pšenice na površinama tvrtke Agro-Tovarnik d.o.o. u 2020./2021.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:177395

Popović D. Proizvodnja pšenice na površinama tvrtke Agro-Tovarnik d.o.o. u 2020./2021. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:177395

D. Popović, "Proizvodnja pšenice na površinama tvrtke Agro-Tovarnik d.o.o. u 2020./2021.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:177395

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.