prikaz prve stranice dokumenta Soja u prehrani: za i protiv
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Soja u prehrani: za i protiv
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:695218

Fegeš, Mateja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Fegeš, M. (2009). Soja u prehrani: za i protiv (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695218

Fegeš, Mateja. "Soja u prehrani: za i protiv." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695218

Fegeš, Mateja. "Soja u prehrani: za i protiv." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695218

Fegeš, M. (2009). 'Soja u prehrani: za i protiv', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695218

Fegeš M. Soja u prehrani: za i protiv [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 19.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695218

M. Fegeš, "Soja u prehrani: za i protiv", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695218

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.