Jurić, I. (2017). Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:307498
Jurić, Ivana. "Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:307498
Jurić, Ivana. "Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:307498
Jurić, I. (2017). 'Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:307498
Jurić I. Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:307498
I. Jurić, "Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:307498