diplomski rad
Utjecaj kvalitete i načina piljenja trupaca obične bukve (Fagus sylvatica L.) na kvantitativno i vrijednosno iskorištenje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:108:503770

Ravnjak, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za tehnologije materijala

Citirajte ovaj rad

Ravnjak, I. (2016). Utjecaj kvalitete i načina piljenja trupaca obične bukve (Fagus sylvatica L.) na kvantitativno i vrijednosno iskorištenje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:503770

Ravnjak, Ivan. "Utjecaj kvalitete i načina piljenja trupaca obične bukve (Fagus sylvatica L.) na kvantitativno i vrijednosno iskorištenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:503770

Ravnjak, Ivan. "Utjecaj kvalitete i načina piljenja trupaca obične bukve (Fagus sylvatica L.) na kvantitativno i vrijednosno iskorištenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:503770

Ravnjak, I. (2016). 'Utjecaj kvalitete i načina piljenja trupaca obične bukve (Fagus sylvatica L.) na kvantitativno i vrijednosno iskorištenje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:503770

Ravnjak I. Utjecaj kvalitete i načina piljenja trupaca obične bukve (Fagus sylvatica L.) na kvantitativno i vrijednosno iskorištenje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:503770

I. Ravnjak, "Utjecaj kvalitete i načina piljenja trupaca obične bukve (Fagus sylvatica L.) na kvantitativno i vrijednosno iskorištenje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:503770

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.