prikaz prve stranice dokumenta Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća
Zagreb: Veleučilište VERN, 2018. urn:nbn:hr:146:573799

Slijepčević, Haris
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Slijepčević, H. (2018). Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:573799

Slijepčević, Haris. "Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:573799

Slijepčević, Haris. "Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:573799

Slijepčević, H. (2018). 'Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:573799

Slijepčević H. Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:573799

H. Slijepčević, "Analiza poslovanja i konkurentnosti odabranog konditorskog poduzeća", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:573799

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.