Galović, T. (2023). Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673
Galović, Tena. "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673
Galović, Tena. "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673
Galović, T. (2023). 'Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673
Galović T. Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673
T. Galović, "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673