Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva

Katarina Lovrić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Lovrić, K. (2019). Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić, Katarina. "Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić, Katarina. "Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić, K. (2019). 'Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić K. Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

K. Lovrić, "Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.