Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa

Matea Kocek (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad

Kocek, M. (2019). Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek, Matea. "Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek, Matea. "Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek, M. (2019). 'Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek M. Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

M. Kocek, "Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.