diplomski rad
Utjecaj visine defolijacije poluprirodnog travnjaka na hranjivost svježe i fermentirane biljne mase

Anja Novak (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad

Novak, A. (2019). Utjecaj visine defolijacije poluprirodnog travnjaka na hranjivost svježe i fermentirane biljne mase (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615709

Novak, Anja. "Utjecaj visine defolijacije poluprirodnog travnjaka na hranjivost svježe i fermentirane biljne mase." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615709

Novak, Anja. "Utjecaj visine defolijacije poluprirodnog travnjaka na hranjivost svježe i fermentirane biljne mase." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615709

Novak, A. (2019). 'Utjecaj visine defolijacije poluprirodnog travnjaka na hranjivost svježe i fermentirane biljne mase', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615709

Novak A. Utjecaj visine defolijacije poluprirodnog travnjaka na hranjivost svježe i fermentirane biljne mase [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615709

A. Novak, "Utjecaj visine defolijacije poluprirodnog travnjaka na hranjivost svježe i fermentirane biljne mase", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615709

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.