Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Kazalac, J. (2021). Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739552
Kazalac, Josipa. "Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739552
Kazalac, Josipa. "Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739552
Kazalac, J. (2021). 'Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739552
Kazalac J. Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739552
J. Kazalac, "Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739552