Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske

Monika Pećnik (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Pećnik, M. (2017). Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790

Pećnik, Monika. "Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790

Pećnik, Monika. "Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790

Pećnik, M. (2017). 'Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790

Pećnik M. Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790

M. Pećnik, "Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790