Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Senko, H. (2017). Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105021
Senko, Helena. "Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105021
Senko, Helena. "Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105021
Senko, H. (2017). 'Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105021
Senko H. Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105021
H. Senko, "Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105021