završni rad
Zelena otapala u netoplinksim ekstrakcijama

Ines Staroveški (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Staroveški, I. (2018). Zelena otapala u netoplinksim ekstrakcijama (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:300524

Staroveški, Ines. "Zelena otapala u netoplinksim ekstrakcijama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:300524

Staroveški, Ines. "Zelena otapala u netoplinksim ekstrakcijama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:300524

Staroveški, I. (2018). 'Zelena otapala u netoplinksim ekstrakcijama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:300524

Staroveški I. Zelena otapala u netoplinksim ekstrakcijama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:300524

I. Staroveški, "Zelena otapala u netoplinksim ekstrakcijama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:300524