Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:443435
Mareljić, Martina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Mareljić, M. (2024). Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443435
Mareljić, Martina. "Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443435
Mareljić, Martina. "Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443435
Mareljić, M. (2024). 'Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443435
Mareljić M. Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 17.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443435
M. Mareljić, "Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443435