Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić, Ela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Puškarić, E. (2019). Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić, E. (2019). 'Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić E. Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 09.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
E. Puškarić, "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291