diplomski rad
Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Gajšek, M. (2016). Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek, Maja. "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek, Maja. "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek, M. (2016). 'Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek M. Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

M. Gajšek, "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.